Bereikbaarheid

Het Sint-Martinusinstituut is gelegen langs de Ichtegemstraat 14 bus 2 in 8680 Koekelare.

Je kan gemakkelijk te voet of met de fiets naar school komen. Maar ook de bus mag geen probleem zijn. Zoek via deze link op hoe je de school kunt bereiken vervoer met De Lijn

Fiets

Als je met de fiets komt, kom je binnen via de ingang Nieuwenhovedreef in de Mote (vanaf het sportplein of vanaf het gemeentehuis). 
Daar kun je in de fietsenstalling van de school je fiets plaatsen. 
's Namiddags moet je via de Ichtegemstraat terug naar huis, ook als je terug naar school rijdt, moet je via de ingang van de Ichtegemstraat binnenkomen. 
's Avonds kun je via de Nieuwenhovedreef in de Mote terug naar huis fietsen.

Buslijnen

Voor de leerlingen van de omliggende gemeenten van Koekelare zijn er vaste ritten van de lijnbussen of je kan een belbus gebruiken.

Zoek zelf hoe goed en makkelijk de bereikbaarheid is op ZOEK je BUSVERVOER

 

Kleine busritten


Voor de nabijgelegen gemeenten kunenn we in samenwerking met de lagere scholen uit de buurt, voor een busvervoer zorgen. Er wordt afgesproken op een verzamelplaats waar de bus je komt ophalen. We hebben graag een zekere regelmaat hierin. Er is een mogelijkheid van Handzamekerk tot hier en terug, van SMIK via De Reiger naar De Engel en via de Industrielaan terug naar SMIK, en van Bovekerke naar SMIK en omgekeerd. Meer info op school.